Passbokning

 

Våra pass:

Cross
Detta är ett pass där vi jobbar med styrka, kondition och rörlighet. Variationen är stor då vi jobbar med egen kroppsvikt, kettlebells, skivstänger och mycket annat med olika upplägg. Du kommer aldrig gå på två pass som ser exakt likadana ut. Grymt kul och effektiv träningsform som man aldrig tröttnar på.
Alla övningar och vikter anpassas efter dina förutsättningar, du behöver inte vara orolig att du inte är tillräckligt stark eller bra. Kontakta oss så berättar vilka pass som kan vara lämpliga att börja med.
Crosspassen är Funktionell Fitness, vilket är kärnan i vår box.

Cross Basic
Är i princip detsamma som ett vanligt Crosspass, men här jobbar vi med enklare övningar. Cross Basic-passet passar alla och är särskilt lämpliga för dig som är nybörjare. Är du nyfiken på Funktionell Fitness men tycker det verkar läskigt? Börja här.

Skill/Mobility
Här jobbar vi styrke- och rörlighetsträning för att bygga en stark, rörlig och skadefri kropp. Dessutom övar vi på någon specifik

Air Bike/Rodd
Konditionsinriktat pass som leds av Jussi Lehtoniemi.

Open Gym
Open Gym innebär att boxen är öppen för egen fri träning. Här finns skivstänger, räcken, ringar, kettlebells, hantlar, lådor, bollar, roddmaskiner, Air Bikes m.m.

Våra coacher:

Mikael Hollsten

Stefan "Lillis" Gustavsson

Angelica Axelsson

Mimmi Kahl

Emelia Elfving

Daniel Eriksson

Jussi Lehtoniemi

Viktoria Sjöstedt

Anette Finsberg